RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 
 

Kvalitetsmaskiner og værktøj
til tyndplade forarbejdning

ELEKTRISK SKÆREMASKINE MED SPALTNING
Maskinen har automatisk cyklus der gør at maskinen kan køre uden operatør. Der er ingen mærker under metalpladen.

Se produktblad - klik her.

 
AKU-MASKINE TIL 1. OG 2. LUKNING AF STÅENDE FALS
En stærk og kompakt lukkemaskine, som gør dig i stand til at klare lukning af falsen ved blot to gennemløb. Du klarer let at lukke tre gange så mange meter som ved brug af manuel tang.

Se produktblad - klik her.

 
Manuel bukkemaskine til byggepladser
Byggepladsens manuelle bukkemaskine PCA2040 er den bedste løsning til let transport til og fra byggepladsen samt håndtering på pladsen.
Takket være et genialt to-i-et-design kan maskinen foldes sammen og nemt lastes ind i bilen for transport til og fra byggepladsen.


Se produktblad - klik her.
 
ULTRA KOMPAKT MASKINE TIL TAGBANER MED STÅENDE FALSE
Maskinen er ideel til byggepladser og kan producere såvel parallelle som koniske baner. Hurtig demontering af maskinens enheder uden brug af værktøj og nem transport i alle typer biler.


Se produktblad - klik her.
 

Maskiner og værktøj fra Jouanel industri
Navergruppen er nu eneforhandler af maskiner og værktøj fra franske Jouanel industri. Du kan købe alt i maskiner og værktøj til tag og facade fra Jouanel industris kæmpe program. Alle produkter er i høj kvalitet, og på maskiner ydes der 2 års garanti fra jouanel.
 
Til venstre ses et lille udsnit af vores maskinudvalg.

Navergruppen er eksperter i forarbejdning af tyndplade, og vi er altid klar til at rådgive dig til at vælge den rette maskine og det rigtige værktøj.

Ring til os på telefon 70 20 11 72 eller send en mail på salg@navergruppen.dk
 

RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk