RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 

TAGPAP

GRØNNE TAGE

TILBEHØR

NAVER TAGPAP & GRØNNE TAGE

NaverGruppen er importør & leverandør af tagpap produkter fra tyske Binné & søn. Binné producerer højkvalitets bitumen baserede tag- og vandtætningsmembraner samt varmeisolering. Endvidere produceres en bred vifte af produkter til grønne tage.
 
Taget er en konstruktion, som mennesker har bygget i omkring 14.000 år for at færdiggøre rum og arealer til beskyttelse mod alle vejrforhold. Disse vejrpåvirkninger - især i de senere år - viser stigende og kraftigere påvirkning f.eks. i form af kraftig og større mængder nedbør, hagl der er større end gennemsnittet, vind af stormstyrke og langvarige varmebølger.
Udfordringer, som et godt tag skal kunne holde til for altid at give optimal beskyttelse. Hvis du vil bruge rummet direkte under taget som et boligareal, er der krav til varmeisolering.
Med Binné’s tagprodukter og isoleringssystemer tilbyder NaverGruppen dig et optimalt produktsortiment, der opfylder alle krav til et moderne tag og sikrer optimal beskyttelse. Vi sikrer et behageligt og godt klima om sommeren og om vinteren hjælper vi dig med at spare energi og penge.

 


RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

                         NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk