RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 
 

NAVER FACADESKIFER
- facader med et kraftfuldt udtryk

Mange mennesker kender skiferens skønhed, en natursten med store positive miljøegenskaber. Skifer har i århundreder feks. prydret kirketage og slotte.

Skifer er i dag ikke kun et historisk materiale, men et byggemateriale der giver unikke muligheder for nye æstetiske og praktiske løsninger i moderne byggeri.
 

Med en skiferfacade får du en virkningsmæssig lys facade, der er let at montere. Forskellige former på skiferen og de forskellige farver, fra rød til sort eller grøn til grafitgrå, inviterer til spændende og fantasifulde løsninger.

Eller måske - hvorfor ikke lade facaden og taget smelte sammen som et enkelt element ?

 

Vores skifer kommer fra omhyggeligt udvalgte skiferbrud i Sverige, Norge, Storbritannien, Spanien og USA.

Navergruppen’s facade skifer inspirerer til nye smukke, miljøvenlige vedligeholdelsesfrie, kunstneriske og æstetisk dristige løsninger. Vores konstruktionsløsninger med specielle kroge og facadesystemer er en vigtig del af vores viden, der bidrager til realiseringen af dine løsninger.
 


Vi er klar til at hjælpe både med et tilbud og rådgive dig videre. se mere på navergruppen.dk
 

Ring eller mail din bestilling på tlf. 70 20 11 72 eller på salg@navergruppen.dk

RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk