RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 
 

NYHED! NAVER LEADAX
- det nye “bly” til byggebranchen

Leadax er ny på markedet i danmark, men er markedsledende i Holland, belgien og england. derfor kan leadax give 20 års garanti og har en forventet levetid på det dobbelte.

Leadax er det rigtige alternativ til bly, som er god at forme enten i hånden, med rulle eller sandhammer. leadax har helt de samme egenskaber som traditionel bly, men langt lettere at arbejde med. samtidigt er leadax et miljøvenligt, genbrugeligt og bæredygtigt produkt.

Og så er der økonomien!
leadax er god for din økonomi;
spar op til 70,- kr. pr. meter!

Leadax og naturen
Leadax er fremstillet af genbrugeligt polyvinyl butyral (pvb). dette produkt hentes blandt andet fra omsmeltning af lamineret glas fra bilruder. pvb’en ligger på hver sin side af et stærkt aluminiumsnet, der også er 100% genbrugeligt.
 

Værd at vide...
vi lagerfører farverne grå, sort, rød og kobber i bredderne 30 og 60 cm. alle ruller er 6 meter. leadax fås op til 1 meters bredde og rullelængder på 12 meter.
Ydermere lagerfører vi leadax rulle og klæbemateriale.
Her på værkstedet bruger vi den selv til hætter, og er vilde med resultatet.

Jacob: “Leadax er dobbelt så tyk som Wakaflex og Fast Flash, men stadig meget smidig!”
 

Læs meget mere på www.leadax.dk

Har du et større projekt, er her mange penge at spare uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Ring eller mail din bestilling på tlf. 70 20 11 72 eller på salg@navergruppen.dk

RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk