RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 

FACADE

TAG

INTERIØR

NAVER NATURSKIFER

Vi er eneforhandler af Naver Naturskifer i allerhøjeste kvalitet, der foretrækkes af mange førende virksomheder til såvel renovering af fredede ejendomme som nye facader og tagprojekter. Skiferen brydes i det nordvestlige hjørne af Spanien, hvor vores Naver Naturskifer fremstilles med stor faglighed og følges af en 30 års produktgaranti. Skiferminen er en del af Tysklands største skifervirksomhed (se eventuelt Rathscheck.de), og skiferen produceres med den største grundighed, der tilsammen skaber dette kvalitetsprodukt. Vi lagerfører alle gængse størrelser: 30x60, 35x60, 40x60, 45x60 cm. Naturskiferen leveres forlokket, som letter arbejdsgangen på taget. Som tilbehør føres blandt andet: Kobbersøm, skiferkit og indskud.
 


RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch
 

                         NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk