RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 

SPECIAL PROFILER

STANDARD PROFILER

TAGBANER

NAVER PROFILER

I vores bukkeafdeling håndterer vi længder under 3200 mm i pladetykkelser op til 3 mm i zink, kobber, rustfrit og aluminium. Vi har maskiner til alt indenfor bukning i tyndplade; blandt andet kantbukker til fremstilling af koniske profiler og murkroner samt maskiner til runding og udklinkning af tagbaner. Der kan fremstilles facadebeklædningsprofiler og tagbaner op til 20 meter i zink, kobber og aluminium. Vi anvender såvel pladematerialer som opskæring fra ruller i zink, kobber og aluminium.
 


RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

                         NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk