RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 

HALVRUNDE RENDER OG RØR

FIRKANTEDE RENDER OG RØR

KVARTRUNDE RENDER OG RØR

NAVER AFVANDINGSSYSTEMER

Her finder du render i alle former og størrelser samt nedløb, bøjninger og andet tilbehør i materialerne zink og kobber. Vi har halvrunde zink- og kobbertagrender i følgende dimensioner: 8, 10, 11,12, 14 og 16”.  Dertil firkant- og kvartrundetagrender i zink og kobber, også kaldet arkitekttagrender, i samme dimensioner. Vi fremstiller også specieltagrender af en hver tænkelig form og størrelse i aluminium og VM Kvart og Antracit zink samt i RZ patineringer. Som tilbehør til vores Naver Render, lagerføres blandet meget andet ud- og indvendige (gerringer/hjørner, ekspansionsstykker, endebunde, rende- og konsoljern i kobber og zink. Vores sortiment af rør og bøjninger er i dimensionerne: ø 50, 60, 76, 87, 100 og 120 mm. Til disse dimensioner lagerføres blandt andet tilbehøret: Bøjninger, tudstykker, hængselsstifter til mur og træværk, , vandkasser, grenrør, nedførelser og brøndkraver i kobber og zink.
 


RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg A/S har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

                         NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk